Towaroznawcza ocena jakości żywności pochodzenia zwierzęcego
Towaroznawcza ocena jakości żywności pochodzenia zwierzęcego
Szczegóły oferty
Ekspertyza z towaroznawczej oceny jakości żywności pochodzenia zwierzęcego kierowana jest do przedsiębiorstw branży przetwórstwa mięsa, gospodarstw rolniczych o charakterze towarowym oraz instytucji publicznych i prywatnych otoczenia sektora agrobiznesu.
Ekspertyzy dotyczącą jakości produktów mięsnych i obejmują charakterystykę sensoryczną i fizykochemiczną produktu. Prowadzone jest również doradztwo w zakresie opracowywania strategii i planów rozwoju przedsiębiorstw sektora rolno-spożywczego.
Zespół naukowy
Słowa kluczowe
żywność pochodzenia zwierzęcego
ocena jakości żywności
Dane kontaktowe
Zakład Informatyki w Zarządzaniu
dr hab. inż. Krzysztof Tereszkiewicz, prof. PRz
pokój: L-31.143c
telefon: 17 865 1343
email: